Panter marka kimliği

Muhteşem Panter ekibinin genomografisi, üç pazarlama stratejisi arasında Panter girişimcilik grubunun “Pazar Mücadelesi Stratejisi”ni seçerek müşterilerin ihtiyaç ve taleplerine uygun şekilde yanıt vermenin yanı sıra diğer oyuncuları teşvik edecek bir faktör olarak da çalıştığını gösteriyor. Girişimcilik ekosisteminde bu sektörün ürün ve hizmetlerinin geliştirilmesi, iyileştirilmesi ve bu hedefin gerçekleştirilmesi ancak inovasyona ve yeni teknolojilere güvenmekle mümkündür.

Marka değerleri

Panter’in girişimci grubu, tüketiciler, satış ağı üyelerinin yanı sıra dünya çapındaki empatik ve ilerici meslektaşları da dahil olmak üzere tüm paydaşlar için iyi bir duygu deneyimi yaratmaya çalışmaktadır.

  • Faydalanıcıların karakterine saygı göstererek, etik, insani ve samimi davranışlar sergilerken
  • Tevazu ruhunu benimsemek, gurur ve kibirden kaçınmak, kendini başkalarının önüne koymaktan kaçınmak.
  • Duyarlı bir yaklaşım benimsemek ve çatışmaları, belirsizlikleri, yanlış anlamaları ve memnuniyetsizlikleri çözme eğiliminde olmak
  • Nihai tüketiciler, satış ağı üyeleri ve çalışanlar dahil olmak üzere paydaşların çıkarlarına güvenmek ve bunları vurgulamak
  • Ürün ve hizmetlerin kalite düzeyini mümkün olduğu kadar artırmak için çaba ve sürekli azim ruhunu korumak ve geliştirmek için inisiyatif almak.
  • Ürünlerin üç sütun açısından mevcut durumu ve konumuyla yetinmemek ve söz konusu sütunları mümkün olduğunca iyileştirmek için teknik bilginin sürekli ve sürekli olarak edinilmesi ve iyileştirilmesi.
  • Ulusal ve uluslararası sağlık standartlarına uyum ve sağlığa yönelik ürünler üretme çabasıyla tüketici sağlığına özel önem vermek
  • Ürünlerin üretim ve tedarik süreçlerinde uygun kararlar alarak çevreye destek olmak ve özen göstermek
  • Fırsatları belirleyin ve kültürel, spor, eğitim, yardım faaliyetleri vb. sosyal sorumluluk eylem planlarına katılın.

Kırtasiye, yayıncılık, oyun ve oyuncak, kimya ve petrokimya endüstrileri, ticari eğitim ve danışmanlık hizmetleri, markalaşma ve girişimcilik ve kaliteli çalışma (özel kırtasiye laboratuvarı) alanlarında tanınmış bir marka olarak Panter, arzu edilen kalitede cazip ürün ve hizmetler sunmaya çalışmaktadır. Kaliteli ve Güvenilir, Panter’in mükemmeliyetçi ve mükemmeliyetçi yararlanıcılarında iyi bir duygu yaratarak profesyonel, samimi ve şeffaf iletişim bağlamında uzun vadeli, güvenilir ve güvenilir ilişkiler kurar, böylece bu olumlu ve etkili birlikteliğin deneyimi yaratılarak kalıcı olur. toplumda hoş bir duygu.

Marka logo tasarımı

Fars amblemi

İngilizce rozeti

Panter markası, sürekli büyüyen ve gelişen bir canlı gibi dinamik bir marka olup, her pasajında evriminin doğasından kaynaklanan bir sloganı yansıtmakta ve artık “Çevik, Cesur, Akıllı” sloganı bir tercih haline gelmiştir. Panter’in rol yapma doğası için.

Marka sloganı

Farsça slogan

İngilizce sloganı

İran için bir sembol ve onur nişanı ve ülkenin girişimcilik ekosisteminin ulusal ve uluslararası düzeyde gelişiminin bir göstergesi olan “çevik, cesur ve akıllı” Panter markasının hayatta kalmasının, İran’ın desteğiyle mümkün olacağına yürekten inanıyoruz. Panter’in değerli arkadaşları. Değerli yorumlarınızı ve önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyor, Panter girişimcilik grubunun performansıyla gezegende yaşayanlar için iyi bir duygu yaratma yolunda bir adım atabileceğimizi umuyoruz