Panter İşletme Okulu

“Panter İşletme Okulu”, bu grubun sosyal sorumlulukları doğrultusunda oluşturulan ve “Marka Girişimciliği” eğitimine odaklanan Panter Girişimcilik Gurubunun birimlerinden biri olup, eğitim ve öğretim vermeye çalışmaktadır. Bu modeli geliştirmek, sanayi ve üniversite arasındaki iletişimin desteklenmesini sağlar. Ayrıca Panter Business School, ilgili kişilere gerekli bilgileri geliştirmek ve aktarmak için “Bilimsel Bilgi” ve “zimni Bilgi” ve Girişimcilik, İşletme, Yönetim ve “Satış ve Pazarlama” alanlarında derslerini geliştirmeye çalışmaktadır. farklı bilimsel ve sosyal düzeylerdeki insanları başarılı, istikrarlı ve sürdürülebilir bir işletme yaratmak ve büyütmek ve bu şekilde ülkenin girişimcilik ekosistemini geliştirmeyi umuyor. Panter Business School, birbirinden farklı ve değerli faaliyetlerini yürütmek üzere 022 numaralı “Panter Girişimcilik Danışmanlık ve Hizmet Merkezi”, “Panter Startup Studio”, “Panter Coworking Space” ve “Panter Girişimcilik Kafe” lisansını almayı başardı. 60065/40/022 Kooperatifler, Çalışma ve Sosyal Refah Bakanlığı’ndan ve aynı zamanda Teknik ve Mesleki Teşkilatından 37535 numarasıyla “Panter İşletme Lisesi” adı altında Uzmanlaşmış Teknik ve Mesleki Öğrenim Hizmetleri Merkezi lisansından Ülkede Kooperatifler, Çalışma ve Sosyal Refah Bakanlığı’ndan 144041 numaralı Gençlik Girişimciler Kulübü lisansı alınmıştır. Panter girişimcilik gurubu, ekonomik faaliyetlerin gelişiminin davranışsal ekonomi yasalarıyla dengelenmesi ve tüm paydaşların yasal, sosyal ve manevi haklarına saygı temelinde olması gerektiğine inanmakta ve bu doğrultuda karlı bir ekonomik gurup olma çabasındadır veya onun yerine “kârlı panter”in ulusal ve uluslararası düzeyde “faydalı panter” veya kısaca “b. panter” olarak tanıtılması ve “b. şirketler” gurubuna dahil edilmesi. “Marka Girişimciliği” modelinin kurucusu Dr. Mehrdad AaliPour Herisi, bir vizyona veya marka adına dayalı işletmelerin yaratılması ve geliştirilmesi için bir model analiz etmiş ve sunmuştur.Tahran Üniversitesi’nin girişimcilik alanında mezun olarak aşağıdaki üç sütunu içeren “marka temelli girişimcilik” modelini oluşturmuş ve sunmuştur.

  • A) İş yaratma ve geliştirmenin boyutları, aşamaları ve sırası döngüsü veya
  • B) İş döngüsünün ekseni olarak Hub markası veya “BUSINESS WHEEL AXEL”
  • C) İş döngüsünün kortikal bir parçası olarak inovasyon veya “İNOVASYON İŞ ÇARKI”

Buna göre Panter Business School, işletme sahiplerinin, profesyonellerin, yöneticilerin, çalışanların, profesörlerin, öğrencilerin ve diğer ilgili gurupların bilimsel bilgilerini ve zimni bilgilerini aktarmak için kurslar sunmaktadır.

Aşağıdaki bölümde Panter Business School’un bazı derslerini görebilirsiniz.

1. Temel marka girişimciliği genel kursu

“Temel marka girişimciliği” veya “temel vizyon girişimciliği” olarak da bilinen markalaşmaya dayalı girişimciliğin genel dersi, aşağıdakileri başarmanın temellerini ve yol haritasını genel, kapsamlı ve engelsiz bir kursla öğretmeye çalışır.

  • A) İş yaratma ve geliştirmenin boyutları, aşamaları ve sırası döngüsü veya
  • B) İş döngüsünün ekseni olarak Hub markası veya “BUSINESS WHEEL AXEL”
  • C) İş döngüsünün kortikal bir parçası olarak inovasyon veya “İNOVASYON İŞ ÇARKI”
Ders kodu Kurs süresi Course Delivery Danışma Talebi kayıt talebi
4020 8 saattir yüz yüze veya sanal Danışmanlık Kayıt olmak

2. İŞ YARATMA VE GELİŞTİRME ÇARKI

Bu özel kursta, “İş yapılandırması”, “Ürün oluşturma ve geliştirme” aşaması, “Tedarik ve deneyim oluşturma” aşaması dahil olmak üzere dört aşama boyunca iş yaratma ve geliştirmenin boyutları, aşamaları ve sırası döngüsü Faydalanıcılar” ve “Stratejik ve Operasyonel İnceleme” aşaması öğretilecektir. Kursun özel içerik miktarının kursun süresiyle orantılı olacağı unutulmamalıdır.

Ders kodu Kurs süresi Course Delivery Danışma Talebi kayıt talebi
4021 8 saattir yüz yüze veya sanal Danışmanlık Kayıt olmak

3.İŞ ÇARKI AXELL

Bu derste bir “hub” olarak markalaşma ve iş döngüsü ekseni veya “BUSINESS WHEEL AXEL” öğretilecektir. Bu derste markalaşmanın temellerini özel bir şekilde ve dersin süresine göre öğretmeye çalışıyoruz.

Ders kodu Kurs süresi Course Delivery Danışma Talebi kayıt talebi
4022 8 saattir yüz yüze veya sanal Danışmanlık Kayıt olmak

4. İNOVASYON İŞ ÇARKI CORTEX

Bu özel kursta, inovasyon korteksi veya “İNOVASYON KORTEKSİ”, temel marka işletmelerinin yaratılması ve geliştirilmesinin en önemli büyüyen parçası olarak ve işletmenin ve markasının kapsamlı bir şekilde geliştirilmesi ve mükemmelleştirilmesi için bir platform ve bir engel olarak öğretilecektir. ve kursun süresine göre.

Ders kodu Kurs süresi Course Delivery Danışma Talebi kayıt talebi
4023 8 saattir yüz yüze veya sanal Danışmanlık Kayıt olmak

    kayıt talebi

      Danışma Talebi