Panter’in resmi ve uzmanlaşmış laboratuvarı

“Yaratıcı Endüstriler ve Panter kırtasiye Resmi ve özel Laboratuvarı”, Ulusal Standartlar Organizasyonu’nun işbirliği laboratuvarı olarak bilinen, T/3916 sertifika numarasına ve INSO-ISO/ belgesine sahip olan Panter Girişimcilik Gurubu’na bağlı birimlerden biridir. IEC17025:2017 laboratuvar yeterlilik sertifikasının numarası NACI/Lab/1611’dir. Bu laboratuvar, doğru kontrol, değerlendirme ve ölçümlerle ürünlerinin kalite düzeyini dünya standartlarında yükseltmeye çalışarak, memnuniyeti artırarak, Panter ürünlerinin değerli tüketicilerine “iyi bir duygu” deneyimi yaşatabilmektir. Panter’in resmi özel laboratuarında , “Bilimsel Bilgi” ve “zımni bilgi ” ye sahip uzman bir ekip, çeşitli ve gelişmiş ekipman ve araçlarla tüketicilerin ve diğer paydaşların haklarının korunması ve ağ kullanımı ile özel iletişim sağlayip bilim insanları, uzmanlar ve ulusal ve uluslararası bilim ve eğitim merkezleriyle gerçekleştirilmektedir. Panter Girişimcilik Gurubu, 2018 yılında 177186-22/10/98 numaralı sertifika ile ülkenin yaratıcı endüstriler ve kırtasiye alanında Sanayi, Madencilik ve Ticaret Bakanlığı’ndan araştırma geliştirme veya “Ar-Ge” lisansına sahip ilk kuruluş olmanın gururunu yaşıyor. Tahran’ın örnek bir araştırma ve geliştirme birimi seçilmiş olup, bu değerli unvanın ülke tarihinde ilk kez bir yaratıcı endüstri birimine ve bir kırtasiye sanayi birimine verildiğini de belirtmek gerekir. Bu birimde yapılan araştırmalardan, “Performans arttırmak ” ve istenen düzeyde performans elde etmek için uzmanlardan oluşan bir gurup oluşturularak ve üç faktörün ve birçok kesişen değişkenin değerlendirilmesi yoluyla “Kontrollü ve Kontrolsuz akış” yöntemine dayalı kapsamlı çalışma ve araştırmalar yapılır. “mürekkep yayma” miktarını belirlemek için “kontrollü akış” ve “kontrolsüz akış” noktasını belirlemeyi amaçlayan yazı, sıcaklık, nem ve çevresel basınç olmak üzere üç faktörden etkilenir. Bu araştırma, otomatik makinelerimizi İran ve diğer ülkelerdeki farklı coğrafi koşullara ve farklı çevre koşullarına göre benzersiz bir kalitede üretebilmemizi sağlıyor. Ayrıca, Panter’in resmi uzman laboratuvarının, çalışanların eğitim ve deneyimine rağmen teknik ve kalite yeterliliğinin, izlenebilirliğin, ulusal ve uluslararası standartlara dayalı ölçüm ve kalibrasyonların, test yöntemlerinin geçerliliği ve uygunluğunun, kalite güvence prosedürlerine uygunluğun, uygun numune almanın teyit edilmesi. Yöntem, ekipman, tesis ve yöntemlere Uygun ve geçerli test, kayıt, analiz ve detaylı raporlama prosedürleri ve benzerleri, ülke kırtasiye sektörünün girişimcilik ekosisteminin gelişmesi için gerekli zemini sağlayabilmiştir. Panter Girişimcilik Gurubu’nun kırtasiye sektörü ve ilgili sektörlerdeki hedefi, ulusal ve uluslararası düzeyde üretilen ürünlerin nitelik ve niceliğini artırmak olduğundan, bu laboratuvar diğer üreticiler, kayıtlı ithalatçılar ve tüm değerli üreticilerle ve tedarikçilerle işbirliği yapmaya ve hizmet vermeye hazırdır.

Panter Girişimcilik Gurubu’nun uzman laboratuvarı aşağıdaki alanlarla ilgili testler yapma lisansına sahiptir:

  • Tükenmez kalemler ve beyinler – genel kullanım
  • Tükenmez kalem ve beyinler – belge kullanımı
  • Kalem jel mürekkebi ve beyinleri – genel kullanım
  • Jel mürekkepli kalemler ve beyinler – belge kullanımı
  • Tükenmez kalem ve beyinler – genel kullanım
  • Belgelemede kullanılan roller kalem (ucunda bilye bulunan kalem )
  • Oyuncaklar (kum oyunu, oyun hamuru, jel oyunu)
  • Plastik ve kauçuk ve vulcanize plastik silgiler
  • Guaj, sulu boya, boya ve vernikler, sanatsal sulu boyalar
  • Normal kalem ve beyaz tahta kalemi
  • Yanlis düzeltme sıvısı
  • Boya kalemleri ve yağlı pasteller

İşbirliği yapmak veya numune göndermek istiyorsanız lütfen talebinizi aşağıya gönderin, böylece bu merkezin uzmanları en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    İşbirliği yapmak veya numune göndermek istiyorsanız lütfen talebinizi aşağıya gönderin, böylece bu merkezin uzmanları en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.