Sipariş kaydı ve teslimat hizmetleri

To place an order, you, as a valued collaborator, can choose one of the following methods to avail the services of Panter Entrepreneurship Group:


Sipariş

021 91000200

Yukarıda belirtilen numaradan merkez ofisi arayın ve satış birimiyle iletişime geçerek siparişinizi verin. Panter satış ekibinin gerekli şartların oluşması halinde sipariş kayıt işlemini, fatura kesimini ve siparişinizin gönderilmesi için gerekli düzenlemeleri en kısa sürede tamamlayacaktır.

021 91000200

Panter’in satış uzmanlarının şahsen ziyaret etmesini talep etmek için verilen numarayı kullanarak merkez ofisle iletişime geçmeniz ve talebinizi satış departmanına bildirmeniz yeterlidir. Gerekli koşulların karşılanması durumunda Panter satış ekibi, sipariş kaydı, fatura düzenleme ve sipariş teslimatı için gerekli koordinasyon işlemlerini derhal gerçekleştirecektir.

Sipariş Formu

İnternet sitesi üzerinden sipariş vermek için, değerli bir işbirlikçimiz olarak aşağıdaki formu doldurup Panter ekibine göndermeniz yeterli. Gerekli koşulların karşılanması durumunda Panter satış ekibi, sipariş kaydı, fatura düzenleme ve sipariş teslimatı için gerekli koordinasyon işlemlerini derhal gerçekleştirecektir.

    Teslimat

    Tahran şehrinde ürün teslimatı için Panter hizmetleri

    Sayın işbirlikçimiz, Siparişinizi tamamladıktan sonra, Tahran’daki ürünlerin tüm paketleme ve nakliye işlemleri mümkün olan en hızlı ve en yüksek doğrulukla gerçekleştirilir. Siparişiniz genellikle 48 iş saati içerisinde faturada belirtilen adrese teslim edilecektir. Tahran’daki değerli işbirlikçilerimiz için ürün teslimatına kadar tüm paketleme aşamaları ücretsizdir. Bu departmanda Panther hizmetlerinin hızının ve kalitesinin keyfine varacaksınız.

    İran'ın diğer şehirlerinde ürün teslimatı için Panter hizmetleri

    Değerli işbirlikçimiz, Siparişiniz tamamlandıktan sonra, ürünlerin tüm paketleme ve kargo işlemleri en hızlı ve en yüksek hassasiyetle nakliye firmalarına teslim edilmektedir. Siparişiniz genellikle 48 iş saati içinde belirtilen nakliye şirketi adresine gönderilecektir. Nakliye firması depolarına teslimine kadar tüm paketleme aşamaları siz değerli işbirlikçilerimiz için ücretsizdir. Bu departmanda Panther hizmetlerinin hızının ve kalitesinin keyfine varacaksınız.